Solliciteren... iedere keer weer opnieuw een motivatiebrief schrijven met wie je bent,

wat je doet en waarom jij de geschikte kandidaat bent. Hier gaat veel tijd en energie in zitten. 

Door een videosolliciatie van Switch For You is dit verleden tijd! 

“Leer niet om te werken, maar werk

om te leren.”

Een videosollicitatie kan je vergelijken met een elevator pitch maar dan op camera. In ongeveer anderhalve minuut moet jij de perfecte indruk overbrengen bij de persoon die jouw sollicitatie gaat doornemen.

Het doel van jouw videosollicitatie is dat het bedrijf jou direct uitnodigt voor een gesprek na het zien van jouw video. In de stappen hieronder lees je precies hoe ons proces van een videosollicitatie in elkaar zit: 

1

Intake

In de intake nemen we de tijd om jou goed te leren kennen. Wie ben je? Wat doe je? Wat zijn je drijfveren? Dit zijn vragen die Victor zeker zal stellen om jou zo goed mogelijk te leren kennen!  

2

Voorbereiding

Na de intake kijken we samen met jou hoe we jouw video het beste kunnen vormgeven waardoor jij je op je gemak voelt. Zowel op videobeeld als in het verhaal dat je wil vertellen! 

 

3

Video opnemen

In een ochtend of middag nemen we samen jouw verhaal tot in de puntjes door waarna het tijd is om de beelden op te gaan nemen 

4

Video monteren

In deze stap kan jij even uitrusten. Nadeche en Victor gaan voor je aan de slag met het in elkaar zetten van de video en zullen je volledig betrekken in dit proces. 

5

Solliciteren

Yes! Now it’s your turn. Je bent klaar om de arbeidsmarkt te veroveren met jouw sollicitatievideo! Wil je graag dat Nadeche en Victor met je mee zoeken naar DE geschikte vacature? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Wil jij meer informatie?

Ben je na het zien van de eerste video’s nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op en hopelijk zien Nadeche en Victor jou snel!

De diverse pakketten